Professionele tests

Ontdek je sterke en zwakke kanten en haal meer uit jezelf.
Wat wil je weten van jezelf?
Beroepskeuze
360 graden competentietest (Deze test geeft snel en betrouwbaar weer wat iemand zijn sterkste competenties vindt en hoe anderen hem/haar op deze competenties beoordelen)
Beroepskeuzetest (Deze breed inzetbare beroepskeuzetest voor diverse opleiding niveau's biedt een volledig beeld van iemands persoonlijkheid en het soort werk dat daar bij past)

Persoonlijkheid
Jung persoonlijkheidstest (Deze test geeft snel en betrouwbaar weer welke van de 16 persoonlijkheidstypen van Jung op iemand van toepassing zijn).
persoonlijkheidstest (Deze test geeft snel en betrouwbaar een kernachtige profilering van iemands persoonlijkheid op basis van de best gevalideerde persoonlijkheidstheorie ter wereld (de Big Five).
kerntyperingstest (Deze test geeft snel en betrouwbaar een kernachtige profilering (persoonlijke SWOT) van iemands sterke kanten en valkuilen)

Studiekeuze 
Beroepentest voor studiekeuze (De speciale situatie van jongeren tijdens beroeps- en studiekeuze vraag om deze speciale test. Vooral het onderdeel met gedwongen keuze vragen weerspiegelt de werkelijkheid goed).
Studiekeuze motivatietest (Deze test maakt inzichtelijk welke motieven voor iemand het belangrijkst zijn bij het maken van een studiekeuze en welke juist niet)