Voorstellen

Mijn naam is Jan-Cees van de Lustgraaf, getrouwd met Erica en vader van drie kinderen. Op 28 december 1970 ben ik geboren in Kinderdijk, een klein maar wereldberoemd dorpje in de Alblasserwaard. Door mijn geloof in Jezus Christus ben ik gaan beseffen hoe waardevol ieder mens is. Nadat ik zelf door diversen oorzaken uit balans bent geraakt heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het kan zijn dat je met een hulpverlener naar de situatie kijkt waarin je terecht bent gekomen.Ik heb geleerd om naar mezelf te kijken maar ook naar mijn gezin van herkomst. Emoties spelen daarin een belangrijke rol en bepalen soms letterlijk hoe je in je vel (lijf) zit. Mijn verlangen is dan ook jouw te helpen te ontdekken waar je tegenaan of op stuk loopt en wil je graag helpen om je leven tot zijn recht te laten komen. Voor jouw persoonlijk leven, relaties en werk. Als coach ben ik eveneens betrokken bij Route 4, een initiatief van De Vierde Musketier.

Betrouwbaar

Betrouwbaar zijn staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Door integer te zijn bied ik jou de veiligheid om te kunnen groeien.

Betrokken

Mijn grote mate van empathie leidt tot warme betrokkenheid en tot onvoorwaardelijke acceptatie. Dat stelt mij in staat die extra mijl met jou te gaan en je over hobbels heen te helpen.

Wat kan ik.

Naar aanleiding van jou coach/counseling vraag zullen we met elkaar kijken welk traject er voor jou goed zal zijn  en welke methode jou het beste zal helpen je doel te bereiken. Ik kan jou helpen met het vinden van jouw bestemming en het bereiken van jou doelen. Door mijn opleiding als coach bij Route 4 en diverse cursussen op het gebied van contextuele hulpverlening en coaching heb ik voldoende kennis in huis om jou te ondersteunen in het ontdekken van jou doelen en je te helpen deze te bereiken.
Echtheid, empathie en onvoorwaardelijke acceptatie mag je van mij verwachten en vanuit die beroepshouding help ik je graag op weg.